Fagkonferanse 2023 - Foredragsholdere

Det er med største glede at vi kan presentere våre flotte foredragsholdere til fagkonferansen 2023! Iman Meskini vil være vår konferansier og sammen med frivilligsentraler og andre aktuelle foredragsholdere vil hun gi oss en innholdsrik konferanse.

Iman Meskini er kjent for sin rolle som Sana i NRK-serien SKAM, hvor hun i fjerde sesong hadde hovedrollen. I senere tid har hun medvirket i nettserien B4 og suksesserien Pørni. Ved siden av skuespill holder Iman foredrag om hvordan det var å vokse opp som muslim- og deltar i panelsamtaler om integrering og kvinnerettigheter. 

Iman mottok i 2018 Brobyggerprisen for sitt bidrag til å minske avstanden mellom mennesker med ulike religioner. Det samme året ga hun ut boken «#minhistorieminmening – 313 stemmer om hijab», som omhandler unge muslimers syn på seg selv og sin plass i det moderne samfunnet. Iman var også den første kvinnen på forsiden av Costume, Norges største motemagasin, iført hijab.

I 2022 havnet Iman på Forbes sin europeiske «30 under 30»-liste, under kategorien «social impact» eller sosial innflytelse.

Salamatu “Sally” Kamara som opprinnelig er fra Sierra Leone, glinser opp når hun forteller om det hun brenner for: funksjonshemmede, antirasisme og kvinnekamp. Da hun var 13 år opprettet hun ungdomsbedriften «Ingen hindring».

Hun er forfatter bak boka «hva har du under klærne», vært styremedlem i Norges Handikapforbund Ungdom, jobbet som foredragsholder og I 2021 ble hun programleder for Supernytt på NRK Super.

Sally var også en del av Global disability summit 2022, hvor hun snakket om funksjonshemmedes rettighetskamp


 Ida Marie Holmin er assisterende generalsekretær i Frivillighet Norge. Hun er prosjektleder for inkluderingsprosjektet i Frivillighet Norge. Hun har tidligere jobbet for flere andre større frivillige organisasjoner som Norges Ungdomslag og Studieforbundet Funkis. Hun er opptatt av at vi må være villige til å endre oss for å utvide fellesskapene i frivillig sektor.

 Vi tror på verdien om at alle skal kunne delta. Vi vet at det er de som allerede er med som skaper organisasjonene og nyter godt av fellesskapene i frivilligheten. Så når mangfoldet i samfunnet vårt ikke er synlig i organisasjonene våre, da sliter vi. Med å være attraktive for alle, med å være en viktig stemme i offentligheten, med å være reelt inkluderende, med å være kanaler for demokrati og representasjon.
Her kan du lese om Mangfoldsplakaten og Inkluderingsprosjektet i Frivillighet Norge.

Espen W. Andersen er daglig leder på Vestre Aker Frivilligsentral i Oslo hvor han har jobbet i 12 år, før det har han jobbet på hotell i mange år. 

På fritiden er han pappa, slektsforsker og lokalpolitiker. 


Tina Elizabeth Eielsen Dale, vikarierende daglig leder i Askøy Frivilligsentral ( får forhåpentligvis stillingen som daglig leder i den nye frivilligsentralen vi oppretter nå 😉) , jeg ser frem til å lære av andre, gode samtaler og styrke samholdet mellom frivilligsentralene.

Utdannet innen HR og personalledelse, lidenskapelig opptatt av tur og natur (turleder i Askøy Turlag) og brenner for et inkluderende og bærekraftig lokalsamfunn med rom for ALLE!


 Bente Nilsen, dagleg leiar i Florø frivilligsentral i Kinn kommune. 

Kinn kommune fekk IMDI sin busetningspris i 2022, der samhandling og utvikling er viktige faktorar for å inkludere eit mangfald av innbyggarane våre. Vi har også eit stort asylmottak med 210 plassar. Frivilligsentralane har eigne frivilligkoordinatorar på inkludering, som jobbar med vår lokale fritidserklæring og møteplassar i samarbeid med frivillige organisasjonar.Flere dokumenter

Erfaringskonferanse 17 juni i Ålesund

Erfaringskonferanse 17 juni i Ålesund

Fagkonferanse 2023 - Foredragsholdere

Det er med største glede at vi kan presentere våre flotte foredragsholdere til fagkonferansen 2023! Iman Meskini vil være vår konferansier og sammen med frivilligsentraler og andre aktuelle foredragsholdere vil hun gi oss en innholdsrik konferanse.

Frivilligbørs

NFS ser på muligheten for å stimulere flere frivilligsentraler og kommuner til å ta i bruk konseptet "Frivilligbørs". På denne siden vil du finne status i dette arbeidet. Bildet er fra Stavanger Frivilligbørs.

IT-løsning - bakgrunn og prosess

Norges Frivilligsentraler arbeider med innføring av en felles IT-løsning for frivilligsentralene. Her finner du informasjon om bakgrunn og ulike valg i denne prosessen.

Kontaktinfo nederst på språksidene

Personvernerklæring for Norges Frivilligsentraler

Dette dokumentet handler om hvordan Norges Frivilligsentraler samler inn, lagrer og benytter informasjon om personer. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på hva dette betyr for deg.

Reklame/profilerings elementer

Nå blir det mulig å sette i gang bestilling av utforming og produksjon av enkle reklame-elementer. Vi starter med mulighet til å bestille ulike rollups, plakater, folder/brosjyrer og annonser.

Statstilskudd - historikk

Forskriften for statstilskudd til frivilligsentraler bygger på en over 30 år lang historie.

Taushetserklæring

Dette er en standard taushetserklæring som gjelder for frivillige ved landets frivilligsentraler.

Tekst nederst på alle sider

Test spørreskjema

Her ser vi hele tiden hvordan spørreskjemaet fungerer for de som skal fylle ut.

TEST WIS

Tidligere publiserte innlegg

Her finner du tidligere publisert informasjon om Korna på ulike språk. Sørg for å følge oppdaterte retningslinjer. Se fhi.no.

Tilbakemelding på konferansen...

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger på fagkonferansen. Ris og ros. Slik lærer vi stadig mer og kan fortsette å utvikle oss. Kanskje var det for eksempel noe du likte ekstra godt, eller noe du savnet?

Tilskudd til informasjonstiltak for innvandrerbefolkningen

Norges Frivilligsentraler har fått tildelt midler fra IMDi gjennom ekstraordinært tilskudd, og i den forbindelse ønsker vi å legge til rette for at frivilligsentraler kan søke om midler til lokale informasjonstiltak for innvandrerbefolkningen

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2023 © Norges Frivilligsentraler