Sykkelturen ‹‹Mer aktivitet - mer glede›› - Frivillighetens år 2022

Vi skal sykle fra Nordkapp til Arendalsuka i 2022. Video om turen, med ambassadør Dag Otto Lauritzen, og hvorfor vi skal sykle lanseres på vårt webinar ‹‹Leve hele livet og frivilligsentraler›› tirsdag 24. november kl.12.00.

Det er langt frem til 2022, men det er viktig å sette i gang arbeidet for best mulig resultat. Engasjementet er allerede stort i det nasjonale nettverket for sykkelturen. Og vi invitere alle frivillige og ansatte i frivilligsentraler, frivillige organisasjoner, kommuner og næringsliv å bidra i dette første nasjonale samskapingsprosjekt.

Vi er utrolig takknemlig for at vår første ambassadør nå er på plass. Dag Otto Lauritzen var med i studio i Kristiansand, hvor vi jobbet med film som skal inspirere til samskaping. Filmen blir offentlig på vårt webinar Leve hele livet - og frivilligsentraler tirsdag 24. november kl. 12.00 - facebookevent. Del gjerne

Ved  innspill eller ønsket innsats i arbeidet allerede nå kan du gjerne ta kontakt med Jorunn (jorunn@norgesfrivilligsentraler.no, eller 908 77 133)

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2024 © Norges Frivilligsentraler