Sykkelturen ‹‹Mer aktivitet - mer glede›› - Frivillighetens år 2022

Vi skal sykle fra Nordkapp til Arendalsuka i 2022. Video om turen, med ambassadør Dag Otto Lauritzen, og hvorfor vi skal sykle lanseres på vårt webinar ‹‹Leve hele livet og frivilligsentraler›› tirsdag 24. november kl.12.00.

Det er langt frem til 2022, men det er viktig å sette i gang arbeidet for best mulig resultat. Engasjementet er allerede stort i det nasjonale nettverket for sykkelturen. Og vi invitere alle frivillige og ansatte i frivilligsentraler, frivillige organisasjoner, kommuner og næringsliv å bidra i dette første nasjonale samskapingsprosjekt.

Vi er utrolig takknemlig for at vår første ambassadør nå er på plass. Dag Otto Lauritzen var med i studio i Kristiansand, hvor vi jobbet med film som skal inspirere til samskaping. Filmen blir offentlig på vårt webinar Leve hele livet - og frivilligsentraler tirsdag 24. november kl. 12.00 - facebookevent. Del gjerne

Ved  innspill eller ønsket innsats i arbeidet allerede nå kan du gjerne ta kontakt med Jorunn (jorunn@norgesfrivilligsentraler.no, eller 908 77 133)

Flere nyheter

Nytt år, nye muligheter

Nå braker det løs, 2022 er Frivillighetens år! Og Norges Frivilligsentraler oppfordrer alle til og sjekke ut mulighetene dette gir lokalt til å være med på løfte frivilligheten på hjul fra Nordkapp til Arendalsuka.

Fysisk aktivitet med meningsfull motivasjon, nyttårs tilbud fra Motitech

Fire frivilligsentraler i Norge har under det siste året vært med i et vellykket prosjekt for å teste ut Motiview som motivasjon til fysisk aktivitet blant eldre. Vi ønsker nå at alle Frivilligsentraler i Norge skal få gleden av Motiview, og gjennom en samarbeidsavtale mellom Norges Frivilligsentraler og Motitech kan vi tilby dette til redusert pris. Du kan lese mer om Motiview og prosjektet her

Velkommen til Costa Blanca Nord frivilligsentral “Sykkelturen Kick-off tur” i Spania

Den 6-10 April 2022 inviterer Costa Blanca Nord frivilligsentral til “Sykkelturen Kick-off tur” til Spania. Turen er åpen for alle. Her blir det sykling og aktiviteter i flotte omgivelser og godt selskap, tilrettelagt med ulike aktiviteter og sykkelruter slik at det er noe for alle.

Generasjonslekene - søknad har startet

Generasjonslekene: Aktivitet, lek og moro for alle aldre! Lyst til å skape enda mer entusiasme og aktivitet i ditt lokalmiljø når Sykkelturen 2022 ruller nedover landet?

Over 150 engasjerte personer på Kick off.

“Det å være med på å skape noe større enn seg selv, noe stort, som kan bety noe for andre” -Edmund Birkeland, Fylkeskontakt Leve hele livet i Agder(NFS). “Sykkelturen kan binde oss sammen, og styrke samfunnet” -Ole Kassow, Founder of Cycling Without Age

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler