Nytt år, nye muligheter

Nå braker det løs, 2022 er Frivillighetens år! Og Norges Frivilligsentraler oppfordrer alle til og sjekke ut mulighetene dette gir lokalt til å være med på løfte frivilligheten på hjul fra Nordkapp til Arendalsuka.

Nå braker det løs, 2022 er Frivillighetens år!  Kongen oppfordret i sin tale til å finne noe som passer for deg i frivilligheten, hva skal du gjøre for å markere frivillighetens år? 


“I 2022 kan vi alle bidra til å gi frivilligheten et skikkelig løft. Alle har behov for noe eller noen, og alle har noe å  bidra med. Slik skaper vi sterke fellesskap”- Kong Harald V


Norges Frivilligsentraler oppfordrer alle til og sjekke ut mulighetene Sykkelturen 2022 gir lokalt til å være med på løfte frivilligheten på hjul.

DU KAN BIDRA !
Norges Frivilligsentraler utfordrer deg som frivillig, organisasjon, lag, forening, kommune eller næringsliv til å bli med på å gjøre sykkelturen 2022 og frivillighetens år til tidenes happening.  
Det kan for eksempel være å organisere et morsomt arrangement eller hendelse langs ruta, steke vafler eller kanskje du vil  være med å sykle?
Ved å registrere deg her (eller følge overnevnte linker )vil din lokale frivilligsentral eller NFS sentralt ta kontakt med deg så dere sammen kan bli enige om hva du kan, ønsker å bidra med.


Vi trenger deg !

Send


Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2024 © Norges Frivilligsentraler