Nytt år, nye muligheter

Nå braker det løs, 2022 er Frivillighetens år! Og Norges Frivilligsentraler oppfordrer alle til og sjekke ut mulighetene dette gir lokalt til å være med på løfte frivilligheten på hjul fra Nordkapp til Arendalsuka.

Nå braker det løs, 2022 er Frivillighetens år!  Kongen oppfordret i sin tale til å finne noe som passer for deg i frivilligheten, hva skal du gjøre for å markere frivillighetens år? 


“I 2022 kan vi alle bidra til å gi frivilligheten et skikkelig løft. Alle har behov for noe eller noen, og alle har noe å  bidra med. Slik skaper vi sterke fellesskap”- Kong Harald V


Norges Frivilligsentraler oppfordrer alle til og sjekke ut mulighetene Sykkelturen 2022 gir lokalt til å være med på løfte frivilligheten på hjul.

DU KAN BIDRA !
Norges Frivilligsentraler utfordrer deg som frivillig, organisasjon, lag, forening, kommune eller næringsliv til å bli med på å gjøre sykkelturen 2022 og frivillighetens år til tidenes happening.  
Det kan for eksempel være å organisere et morsomt arrangement eller hendelse langs ruta, steke vafler eller kanskje du vil  være med å sykle?
Ved å registrere deg her (eller følge overnevnte linker )vil din lokale frivilligsentral eller NFS sentralt ta kontakt med deg så dere sammen kan bli enige om hva du kan, ønsker å bidra med.


Vi trenger deg !

Send


Flere nyheter

Fysisk aktivitet med meningsfull motivasjon, nyttårs tilbud fra Motitech

Fire frivilligsentraler i Norge har under det siste året vært med i et vellykket prosjekt for å teste ut Motiview som motivasjon til fysisk aktivitet blant eldre. Vi ønsker nå at alle Frivilligsentraler i Norge skal få gleden av Motiview, og gjennom en samarbeidsavtale mellom Norges Frivilligsentraler og Motitech kan vi tilby dette til redusert pris. Du kan lese mer om Motiview og prosjektet her

Velkommen til Costa Blanca Nord frivilligsentral “Sykkelturen Kick-off tur” i Spania

Den 6-10 April 2022 inviterer Costa Blanca Nord frivilligsentral til “Sykkelturen Kick-off tur” til Spania. Turen er åpen for alle. Her blir det sykling og aktiviteter i flotte omgivelser og godt selskap, tilrettelagt med ulike aktiviteter og sykkelruter slik at det er noe for alle.

Generasjonslekene - søknad har startet

Generasjonslekene: Aktivitet, lek og moro for alle aldre! Lyst til å skape enda mer entusiasme og aktivitet i ditt lokalmiljø når Sykkelturen 2022 ruller nedover landet?

Over 150 engasjerte personer på Kick off.

“Det å være med på å skape noe større enn seg selv, noe stort, som kan bety noe for andre” -Edmund Birkeland, Fylkeskontakt Leve hele livet i Agder(NFS). “Sykkelturen kan binde oss sammen, og styrke samfunnet” -Ole Kassow, Founder of Cycling Without Age

Fylkesordfører Arne Thomassen heier på Sykkelturen 2022 og Frivillighetens år

"Regjeringen har gitt oss den unike muligheten til å løfte frivilligheten da må vi Fylkesordførere og ordførere mobiliser. Derfor vil vi i Fylkeskommunen i Agder være med"!

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler