Over 150 engasjerte personer på Kick off.

“Det å være med på å skape noe større enn seg selv, noe stort, som kan bety noe for andre” -Edmund Birkeland, Fylkeskontakt Leve hele livet i Agder(NFS). “Sykkelturen kan binde oss sammen, og styrke samfunnet” -Ole Kassow, Founder of Cycling Without Age

21. september var det kick off for sykkelturen. Det betyr at arbeidet nå går ut lokalt i de ulike fylkene! Møte var fylt av nyttig informasjon, inspirasjon og ildsjeler som brenner for å løfte frem frivilligheten og Sykkelturen 2022.

Nå starter planleggingen for fullt ute i fylkene, med organisering og planlegging av Sykkelturen 2022.  Det er en fantastisk gjeng som nå, i felleskap med frivilligsentralene og resten av frivilligheten, organisasjoner, kommune og næringsliv, skal legge til rette for å løfte frivilligheten, mer aktivitet - mer glede. 


Hvorfor det store engasjementet blant innbyggerne?

“Det handler om å synliggjøre viktigheten av fellesskap, aktivitet og gode relasjoner” - Arne Thomassen, Fylkesordfører i Agder

Hvorfor er det så viktig at alle skal kunne få delta i aktiviteter?

“Det finnes ufattelig mye mer liv i livet enn det vi ser, når vi ser på hverandre” - Roald Kvam, Motitech ASSammen skal vi feire Norges viktigste lagarbeid.   (Se opptak av Kick off her) 


Det er fremdeles mulig å bidra, bistå både lokalt og nasjonalt. Kontaktinformasjon finnes på nettsiden.


“SAMMEN FÅR VI DET TIL!”

Flere nyheter

Nytt år, nye muligheter

Nå braker det løs, 2022 er Frivillighetens år! Og Norges Frivilligsentraler oppfordrer alle til og sjekke ut mulighetene dette gir lokalt til å være med på løfte frivilligheten på hjul fra Nordkapp til Arendalsuka.

Fysisk aktivitet med meningsfull motivasjon, nyttårs tilbud fra Motitech

Fire frivilligsentraler i Norge har under det siste året vært med i et vellykket prosjekt for å teste ut Motiview som motivasjon til fysisk aktivitet blant eldre. Vi ønsker nå at alle Frivilligsentraler i Norge skal få gleden av Motiview, og gjennom en samarbeidsavtale mellom Norges Frivilligsentraler og Motitech kan vi tilby dette til redusert pris. Du kan lese mer om Motiview og prosjektet her

Velkommen til Costa Blanca Nord frivilligsentral “Sykkelturen Kick-off tur” i Spania

Den 6-10 April 2022 inviterer Costa Blanca Nord frivilligsentral til “Sykkelturen Kick-off tur” til Spania. Turen er åpen for alle. Her blir det sykling og aktiviteter i flotte omgivelser og godt selskap, tilrettelagt med ulike aktiviteter og sykkelruter slik at det er noe for alle.

Generasjonslekene - søknad har startet

Generasjonslekene: Aktivitet, lek og moro for alle aldre! Lyst til å skape enda mer entusiasme og aktivitet i ditt lokalmiljø når Sykkelturen 2022 ruller nedover landet?

Fylkesordfører Arne Thomassen heier på Sykkelturen 2022 og Frivillighetens år

"Regjeringen har gitt oss den unike muligheten til å løfte frivilligheten da må vi Fylkesordførere og ordførere mobiliser. Derfor vil vi i Fylkeskommunen i Agder være med"!

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler