Et brennende engasjement for elsykkel turer!

Arne Sauar, 76 år la ut på langtur med med elsykkel, 1300 kilometer ble det og tre sammenhengende uker på sykkelsete. Boka om turen har det blitt og nå ønsker Arne å bidra til og inspirere andre seniorer ut på sykkelen.

Vi gleder oss over Arnes engasjement! 

Senior ressursen er viktig for frivillig organisasjoner, Arne er tydelig på at det gir inspirasjon og menig i hverdagen å få være med og føle seg til nytte. Samtidig så er senior ressursen  nødvendig for at vi sammen skal klare å løse felles utfordringer i fremtiden. 

Arne bidrar i arbeidet med sykkelturen Nasjonalt og hjemme i Arendal,  hvor han arbeider for å få i gang elsykkel-turer sammen med frivilligsentralene. 

En fin opptrapping til Sykkelturen 2022 sier Arne. 

Arne utfordre seniorer i alle landets kommuner til å bidra i prosjektet Sykkelturen 2022 og legge tilrette for felles elsykkel turer i lokal samfunnet!

Flere nyheter

Nytt år, nye muligheter

Nå braker det løs, 2022 er Frivillighetens år! Og Norges Frivilligsentraler oppfordrer alle til og sjekke ut mulighetene dette gir lokalt til å være med på løfte frivilligheten på hjul fra Nordkapp til Arendalsuka.

Fysisk aktivitet med meningsfull motivasjon, nyttårs tilbud fra Motitech

Fire frivilligsentraler i Norge har under det siste året vært med i et vellykket prosjekt for å teste ut Motiview som motivasjon til fysisk aktivitet blant eldre. Vi ønsker nå at alle Frivilligsentraler i Norge skal få gleden av Motiview, og gjennom en samarbeidsavtale mellom Norges Frivilligsentraler og Motitech kan vi tilby dette til redusert pris. Du kan lese mer om Motiview og prosjektet her

Velkommen til Costa Blanca Nord frivilligsentral “Sykkelturen Kick-off tur” i Spania

Den 6-10 April 2022 inviterer Costa Blanca Nord frivilligsentral til “Sykkelturen Kick-off tur” til Spania. Turen er åpen for alle. Her blir det sykling og aktiviteter i flotte omgivelser og godt selskap, tilrettelagt med ulike aktiviteter og sykkelruter slik at det er noe for alle.

Generasjonslekene - søknad har startet

Generasjonslekene: Aktivitet, lek og moro for alle aldre! Lyst til å skape enda mer entusiasme og aktivitet i ditt lokalmiljø når Sykkelturen 2022 ruller nedover landet?

Over 150 engasjerte personer på Kick off.

“Det å være med på å skape noe større enn seg selv, noe stort, som kan bety noe for andre” -Edmund Birkeland, Fylkeskontakt Leve hele livet i Agder(NFS). “Sykkelturen kan binde oss sammen, og styrke samfunnet” -Ole Kassow, Founder of Cycling Without Age

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (2. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler